Top Beauty Trade Show

Tendintele in domeniul frumusetii au fost dezvaluite in cadrul Top Beauty Trade Show

 

 

 

 

Top Beauty Trade Show – expozitia de  frumusete gazduita de TopLine Romania s-a incheiat cu succes. TopBeauty Trade Show a oferit participantilor o experienta completa de beauty, ce a inclus: un preview al tendintelor 2019 in materie de make-up, hairstyle, estetica si unghii; oferte speciale cu reduceri de pana la 80%; expozitie cu vanzare (1000 mp); dar si lansari de produse, demonstratii de machiaj, workshopuri si networking, unde invitatii speciali din tara si strainatate ne-au prezentat ultimele tehnologii in domeniu.

Tot in cadrul Top Beauty Trade Show, clientii au avut parte de serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipa alcatuita din specialisti in haircare & style, skincare, nail & make-up si aparatura cosmetica de inalta performanta.

Evenimentul se adreseaza, in mod special, comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania, dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale, si s-a desfasurat atat in magazinele TopLine Shop Bucuresti, Oradea si Constanta, dar si pe www.topline.ro / www.toplineshop.ro

300 de cadouri in valoare de 100 euro pentru primii cumparatori de la TopBeauty Trade Show!

Pentru ca anul acesta TopBeauty Trade Show a marcat cea de-a 5-a editie, ne-am dorit sa sarbatorim alaturi de clientii nostri intr-un mod inedit! In data de 22 octombrie, odata cu deschiderea expozitiei, i-am rasplatit pe toti cei care iubesc brandurile Top Line cu un CADOU cu cele mai cool produse din portofoliul nostru! Primii 300 de cumparatori din magazinele Top Line si de pe toplineshop.ro au primit un cadou in valoare de 100 euro, fara sa conteze suma de care au achizitionat produse!

Sub umbrela TopBeauty Trade Show, doua dintre cele mai mari branduri din portofoliul TopLine si-au prezentat tehnologiile revolutionare pentru culoare exceptionala!

Moroccanoil®, liderul global, un icon in ceea ce priveste frumusetea infuzata cu ulei de argan, a lansat colectia Color Complete, in cadrul unui show de coafura sustinut de invitatul special, Angelo Fraccica – Creative Design Team Educator.

Moroccanoil Color Complete, un regim holistic de ingrijire a culorii, prima colectie de acest tip din lume, are in spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursa ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimica, deteriorarea mecanica, oxidarea dar si deteriorarea cauzata de utilizarea instrumentelor fierbinti (placa, uscator etc); toate acestea afecteaza parul vopsit, iar culoarea isi pierde din amplitudine si vibratie.

La eveniment au fost prezenti in numar mare atat specialisti in domeniu, cat si vedete autohtone: Andreea Berecleanu, Corina Bud, Crina Abrudan, Andreea Perju, Oana Roman, Diana Bart, Patrizia Paglieri, Adina Buzatu, dar si influenceri si jurnalisti de beauty.

Show-ul s-a continuat, in ziua urmatoare, cu worksopul „hands on”, in cadrul caruia douazeci de stilisti de top au testat live pe parul modelelor noile produse Moroccanoil Color Complete, sub indrumarea lui Angelo Fraccica.