STEPHAN PELGER 10 ANI

Numeroase vedete din Romania, printre care Andreea Marin si Tuncay Ozturk, Ileana Badiu, Andreea Raicu, Amalia Nastase, Andreea Banica, Laura Cosoi, Alina Sorescu, Sophia, Ovidiu Buta, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Alexandra Ungureanu, Raluca Lazarut, Cristina Cioran, Paula Chirila sau Tania Budi au luat parte la petrecerea eveniment ce a marcat aniversarea de 10 ani de cariera in fashion a celebrului designer Stephan Pelger.

Evenimentul s-a desfasurat in cel mai nou loc neconventional al Bucurestiului, la etajul patru al magazinului Cocor Store. Party-ul, realizat in parteneriat cu Absolut Vodka, a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.

Peste 450 de persoane au luat parte la petrecerea care a aniversat 10 ani de la momentul lansarii designerului Stephan Pelger in lumea modei. Evenimentul s-a desfasurat in cel mai nou loc neconventional al Bucurestiului, la etajul patru al magazinului Cocor Store.

Party-ul, realizat in parteneriat cu Absolut Vodka, a purtat tema THE FACTORY si a fost inspirat de atelierul celebrului Andy Warhol.

Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media.

Contact: hello@yolomedia.ro