PHERES bespoke diamond jewelery

 

Narcisa Pheres, apreciata de Vogue si Vanity Fair drept „unul din cei mai talentati designeri de bijuterii couture din lume”, a prezentat, in premiera la Bucuresti, noile creatii bespoke PHERES cu diamante. Expozitia a inclus modele apreciate si purtate de celebritati de la Hollywood precum Michelle Obama, Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna si Fergie.

Tot in premiera la Bucuresti, a fost dezvaluita prima colectie bijuterii BRIDAL a brandului PHERES, ce include tiare, coliere, bratari si inele cu un design cu totul aparte si rafinat, pentru care acum exista si serviciul de inchiriere.

 

Invitatii au putut admira piese din colectia de bijuterii regale cu diamante, care se disting prin taietura speciala, sub forma de inimi si sageti. Fiecare piesa din colectia regala PHERES este inspirata de bijuteriile de la curtile regale europene, insa toate au un aer modern si contemporan.

Narcisa Pheres imbina arta, istoria si influentele cross-culturale, creind bijuterii bespoke, creatii unicat, cu diamante personal selectionate din toate colturile lumii, bijuterii a caror valoare porneste, individual, de la 20.000 de dolari si poate ajunge la peste 1 milion de dolari.

Colectia de bijuterii PHERES “ready-to-wear”, prezentata in cadrul expozitiei exclusiviste de la Bucuresti, combina perfect frumusetea formelor si a liniilor moderne cu farmecul artizanal al bijuteriilor fine.

Noua linie ready-to-wear, ce va fi disponibila in magazine din intreaga lume (Hong Kong, Tokyo, New York, Los Angeles, Londra etc ) si pe website-ul sau, www.pheres.com, contine creatii cu pretul intre 2.000 de dolari si 50.000 de dolari.

Aceasta colectie de bijuterii fine ready-to-wear va fi prezentata si in cadrul JCK Vegas Show (eveniment ce va avea loc in luna iunie), precum si la targul mondial de bijuterii de la Hong Kong, care se va desfasura in luna septembrie.