Nu exista nu se poate 2019

 

Opt femei din toate colturile tarii au fost alese, din mii de persoane ce au trimis aplicatii din toata tara, la inceputul lunii martie, pentru a deveni ambasadoare ale miscarii nationale #NuExistaNuSePoate, un proiect initiat de Andreea Marin si sustinut de Top Line Romania.

Cu varste si ocupatii diferite, cele opt doamne au avut posibilitatea ca, timp de doua luni, sa urmeze tratamente corporale si faciale de ultima generatie in saloanele partenere Top Line din orasele lor. In plus, au invatat ce inseamna stil de viata sanatos si echilibrat, pentru ca au avut parte si de seminarii de nutritie, infrumusetare, dezvoltare personala, comunicare, antrenamente de sport, yoga, precum si sesiuni cu psihologul, pentru a depasi blocajele ce impiedicau procesul de schimbare minte, trup si suflet.

Transformarile lor sunt uimitoare la nivel estetic, dar si in profunzime, viziunea asupra vietii fiind una benefica, dupa doar doua luni.

In campanie, ele au urmat un plan de tratamente corporale si faciale personalizat, trasat de specialistii din saloanele partenere Top Line din tara. Cele opt ambasadoare cu varste intre 30 si 63 de ani au acum o noua silueta, un ten vizibil intinerit, un tonus si o bucurie de viata molipsitoare. Tratamentele efectuate au avut si rolul de a debloca organismul care, de multe ori, nu mai raspunde la sport si dieta si au remodelat zonele problematice, unde miscarea si alimentatia sanatoasa nu dau rezultate optime.