MOROCCANOIL TEXTURE

Noua colectie de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansata oficial printr-un eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, beauty bloggeri, jurnalisti si specialisti din industria de frumusete din Romania.

Cei peste 300 de invitati au asistat la un show de coafura oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, care, alaturi de hairstylistul roman Geta Voinea, a demonstrat audientei cum se pot obtine trendurile momentului în materie de hairstyle utilizand noile produse profesionale Moroccanoil cu ulei de argan pur.

Pentru un look desavarsit, modelele din cadrul prezentarii au purtat rochii spectaculoase, creatii ale celebrului Catalin Botezatu. Corina a fost invitatul special al serii, urcand pe scena în calitate de model.

Hairstylistul international i-a creat vedetei o coafura texturata, lejera, demonstrand astfel calitatile produselor Moroccanoil. Personalitati din showbiz au luat parte la eveniment, declarandu-se încantate de gama Moroccanoil, produse pe care le folosesc în viata de zi cu zi sau în saloanele de înfrumusetare. Evenimentul a fost organziat si promovat de YOLO Media.