MOROCCANOIL BODY FLEUR DE ROSE

Moroccanoil, pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, a lansat in România, la Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare din Unirii, prin TopLine Europa, noua gama Morrocanoil Body Fleur de Rose, o colectie luxurianta de produse de corp, infuzate cu ulei de argan si inspirate de aromele Mediteraneene.

Produsele ofera hidratare si ingrijire pielii lasând-o stralucitoare si irezistibil de frumoasa. Noua linie Moroccanoil Body include produse cu extracte din petale de trandafir: Exfoliant pentru corp, Crema spuma de corp, Crema de maini, ce vin sa completeze celelalte produse din gama Moroccanoil: Exfoliant pentru stralucire instant, Unt de corp hidratant, Body Souffle, Sapun, Dry Body Oil, tratament pentru piele foarte uscata, Ulei pur de argan, Ulei de corp pentru stralucire.

Produsele exista acum in cele trei variante: Frangrance Originale, Fleur d`oranger si Fleur de Rose.

La evenimentul de lansare a noii game Morrocanoil Body Fleur de Rose, organizat la clinica Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria nr.1), au luat parte persoane publice precum Andreea Marin, Simona Patruleasa, Amalia Enache, Anca Serea, Dana Savuica, Amadeus, Ellie White, Diana Munteanu, Crina Abrudan, Sonia Argint Ionescu, Bianca Ionita, Cristina Cioran, beauty editors, bloggeri si reprezentanti Mass Media.

Evenimentul a fost organziat si promovat de YOLO Media.