LANSARE LPG ALLIANCE

Vedete din showbiz, bloggeri și specialiști din industria de frumusețe au luat parte ieri la evenimentul de lansare al noului aparat de slăbit LPG Alliance, organizat si promovat de YOLO Media.

Invitații au salutat mesajul noii tehnologii, Luptă pentru frumusețea naturală, apreciind modalitatea de a fi în formă și a avea silueta mult visată prin tratamente care nu afectează naturalețea.

Noua tehnologie LPG endermologie ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate îmbunătățite și vizibile după numai 3 sedințe, respectând 100% pielea. Noul Cellu M6 Alliance a fost lansat în două versiuni diferite – o versiune pentru tratamente de înfrumusețare și Spa și una Medicala pentru tratamente de medicină estetică.

„Ce înseamnă să fii femeie în ziua de azi? Fii frumoasă și de succes, afirmă-te, fii liberă, alege ce e mai bine pentru tine fără să fii influențată de alții, cere ce e mai bun – ce e mai bun pentru pielea și corpul tău. Nimic nu este mai important decât sănătatea”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Noul aparat LPG Alliance a fost descoperit în premieră și de vedete din showbiz, printre care Andreea Marin, Corina, Andreea Berecleanu, Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Octavia Geamănu, Ela Crăciun, Carmen Negoiță, Ellie White, Adina Halas, Sonia Argint Ionescu, Patrizia Paglieri, Diana Bart, Crina Abrudan, Cristina Cioran, Ileana Badiu, Ana Morodan.

Contact: hello@yolomedia.ro