LANSARE LACE BY MIRELA

Designerul Mirela Popa a prezentat la Stejarii Ballroom, prima colectie sub noul brand fashion MiReLa, si primul magazin online www.mirelashop.ro.

La eveniment au luat parte o multime de persoane publice din showbiz. Noua linie vestimentara semnata Mirela Popa, Lace by MiReLa, compusa din rochii de cocktail din dantela colorata, a fost admirata in premiera de peste 150 de invitati, printre acestia numarandu-se si persoane publice din showbiz.

Simona Patruleasa, Carmen Negoita, Ellie White, Bianca Ionita, Paula Chirila, Cristi Pascu si sotia lui, Emilia, fashion bloggeritele Alina Tanasa si Diana Enciu, purtand doua rochii rosii din colectia Lace by MiReLa, Ela Craciun, Ruxandra Dragomir, Sabina Iosub, Oana Stancu, Dr. Oana Spanu, au asistat la un mix de muzica si moda exceptional.

Modelele, machiate de Alina Brailescu si coafate de Cristi Pascu, au defilat pe ritmul a patru piese interpretate de Amadeus, in formula de band extins, avand pe fundal o proiectie video reprezentand chipul designerului Mirela Popa acoperit de dantela neagra.

Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media.

Contact: hello@yolomedia.ro