LANSARE DERMIA SKINFAKTOR

Noul tratament Dermia SKINFAKTOR a fost lansat la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, printr-un eveniment de beauty organizat si promovat de YOLO Media.

Tratamentul este extrem de eficient si vine sa imbunatateasca calitatea tenului prin mai multe proceduri revolutionare. In secolul XXI frumusetea merge mana in mana cu tehnologia. Ritmul alert al vietii ne face sa ne dorim solutii eficiente, ale caror rezultate le putem remarca imediat, mai ales cand vine vorba despre intretinerea si rejuvenarea tenului.

Metoda Dermia realizata cu aparatul SKINFAKTOR reprezinta SOLUTIA in acest sens. Inspirat, atat tehnologic cat si la nivelul ingredientilor, de procedurile medicale, tratamentul este confortabil, de scurta durata si are rezultate eficiente in reducerea ridurilor.

Tehnologia Dermia SKINFAKTOR, distribuita de Top Line Medicals si disponibila inclusiv in Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette, foloseste microdermoabraziunea, mezoterapia si procedurile de filler intr-un singur tratament, iar produsele gamei reprezinta cosmetice regenerative, inspirate de cercetarile pentru mentinerea tineretii tenului.

Problemele de piele sunt tratate eficient, imbunatatindu-se imediat aspectul dermului. Tehnologia ofera solutii bilologice extrem de eficiente anti-imbatranire, cu ajutorul mixul de agenti activi atent selectati, imbinati cu cea mai inalta tehologie in domeniu.