LANSARE CARTE RAZVAN MAZILU

Răzvan Mazilu a lansat cartea „Răzvan Mazilu. De la dans la musical” printr-un eveniment-spectacol la care au participat personalități culturale marcante și admiratori ai îndrăgitului artist, dansator, coregraf și regizor.

Volumul face parte din colecția editurii Nemira, Yorick Actual, și este scris de realizatoarea de programe culturale și cronicar de teatru și film Sanda Vișan.

Cartea reprezintă o ”fotografie” dinamică a artistului Răzvan Mazilu, dansator, coregraf, regizor.

Nu este nici un bilanț de carieră, nici o monografie sau lucrare academică, ci o perspectivă caleidoscopică, construită din observațiile și retrospectivele Sandei Vișan, din dialogurile vii cu Răzvan Mazilu, din fragmente de cronici și interviuri, fotografii din spectacole, dar și din mărturiile altor artiști și personalități culturale, precum: Maia Morgenstern, Marina Constantinescu, Rodica Mandache, Dragoș Galgoțiu și mulți alții.

La evenimentul de lansare, susținut de YOLO Media, organizat la Palatul Cesianu – Racoviță din București și prezentat de Sonia Argint Ionescu, au luat parte personalități precum Maia Morgenstern, Loredana, George Mihăiță, Felicia Filip, Oana Sîrbu, Cristina Cioran, coregraful Ioan Tugearu, regizorul Dragoș Galgoțiu.

Evenimentul a fost organziat si promovat de YOLO Media.