Lansare carte Ela Craciun – 9 luni fara griji

 

Ela Craciun a lansat prima sa carte, „9 luni fara griji”, printr-un eveniment spectaculos la care au fost prezente peste 150 de persoane, printre acestea si vedete cunoscute din showbiz.

 

Anca Serea, Alina Sorescu, Ileana Badiu, Andreea Banica, Geanina Ilies, Andreea Perju, Irina Mohora, Raluka, Octavia Geamanu, Mihaela Calin, Ana Maria Ionescu, Oana Zamfir, Mihaela Birzila, bloggeri si influenceri in mediul online i-au fost alaturi vedetei si au stat la coada pentru a obtine autograf de la autoare pe prima pagina a cartii.

 

Cele peste 150 de persoane prezente la evenimentul din Promenada Mall au urmarit cu  interes discursurile specialistilor la care Ela Craciun a apelat pentru documentarea cartii: Dr. Doina Mihailescu Buzatu (medic primar obstretica si ginecologie), Dr. Ruxandra Plesea (medic specialist in diabet, nutritie si boli de metabolism), Dr. Daniela Bandrabur (medic anestezist), Claudia Maria Deculescu (moasa).

“9 luni fara griji” este prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta Elei Craciun de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

“9 luni fara griji” include raspunsurile la 101 intrebari, cele pe care femeile insarcinate si le pun cel mai des, selectate din discutiile in mediul online, pe blogul si paginile sale de socializare, cu femeile din comunitatea sa.