LANSARE BASIC DIAMONDS BY GIULIA NAHMANY

Andreea Marin Banica si Catalin Botezatu s-au declarat impresionati de colectia de bijuterii cu diamante pe care Giulia Nahmany a lansat-o aseara in cadrul unui eveniment exclusivist organizat de YOLO Media.

Bijuteriile au fost expuse, in premiera, la Aristocrat Events Hall, in fata a peste 200 de invitati, printre acestia numarandu-se multe vedete din showbiz. Andreea Marin Banica, Catalin Botezatu, Anda Adam, Ozana Barabancea, Oana Roman, Catinca Roman, Ada Condeescu, Mihaela Drafta, Delia Antal, Amna, Thea Haimovitz au luat parte la o receptie deosebita si au urmarit, printre copaci argintii si aurii, un spectacol oferit de doua dansatoare contorsioniste care s-au transformat, pentru o seara, in diamante vii, evoluand in cutii imense de bijuterii.

In cadrul evenimentului s-a lansat oficial linia de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum si primul parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany. Produsele au fost testate in premiera de vedetele invitate la eveniment.

Contact: hello@yolomedia.ro