Lansare APTOS HAA

Top Line se implica activ in distribuirea in Romania a celor mai noi si avansate tehnologii de infrumusetare nechirurgicale, iar recent a lansat APTOS HAA, primele fire de lifting cu acid hyaluronic.

Utilizate de medici chirurgi parteneri renumiti, in clinici si cabinete, fara a fi nevoie de internare si anestezie generala, noile fire APTOS diminueaza considerabil efectele inaintarii in varsta, oferind lifting instant si de durata al zonelor problematice de la nivelul fetei, precum si al corpului.

Designul inovator al firelor cu carlig de prindere ofera rezultate sigure si naturale si ajuta la corectarea multor zone problematice: se realizeaza liftingul sprancenelor, al pometilor, al pielii gatului, in zone precum regiunea mentala, santul nazolabial, zona glabela (intre spancene), laba gastii (coada ochilor), frunte, pleoapa superioara si inferioara, urechi, dar si la nivelul corpului, unde pielea si-a pierdut din fermitate: brate, abdomen, maini, decolteu, abdomen, sani, coapsa interioara, zona de deasupra genunchilor.

Eficienta firelor APTOS HAA a fost explicata de Diana Baicu, Director General Top Line, si de Dr. Ina Petrescu, Medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, in cadrul unui even eveniment la care au participat specialisti din industrie si Mass Media.