Kevin.Murphy

Super produsele de haircare Kevin.Murphy, lansate oficial în România! #SkincareForYourHair

 

KEVIN.MURPHY, apreciatul brand australian de haircare și hairstyle, a fost lansat oficial în România de către Top Line, printr-un eveniment de beauty în cadrul căruia au fost prezentate tendințele la nivel internațional în industria de hairstyle.

Invitații au avut ocazia să descopere în premieră produsele create de celebrul hairstylist australian Kevin Murphy și să afle informații despre tehnologia inovatoare ce stă la baza creării acestora.

#SkinCareForYourHair este unul din conceptele atât de apreciate în cazul produselor KEVIN.MURPHY, acestea având componenți naturali ce se regăsesc și în produsele profesionale de îngrijire a pielii. Părul va avea parte astfel de o îngrijire atentă, cu agenți activi, o îngrijire așa cum o ofeream, poate, până acum, doar pielii.

Produsele KEVIN.MURPHY livrează o tehnologie new age, performantă, dar și putere și longevitate a stilului. Antioxidanții puternici extrași din măceșe, imortele, orhidee și prune Kakadu, din inima pădurilor pluviale din Australia, contracarează efectele dăunătoare cauzate de factorii externi, așa cum sunt schimbările climatice și poluanții din aer.

Atunci când Kevin Murphy a început să caute ingredienții ideali, a mizat pe companii care folosesc micro culturi, practici organice de creștere, tehnici ecologice non invazive. Astfel, gamele de produse KEVIN.MURPHY conțin ingredienți naturali de cea mai bună calitate.

Vitaminele și aminoacizii repară suprafața părului, îngroșându-l și reducând formarea de vârfuri despicate.

Hrănirea vine din extractele de unt de mango, murmur, care totodată netezesc cuticula firului, pentru a avea în final un păr catifealat.

Extractele din chinina, baobab, bambus și floare de orhidee hidratează delicat părul fără să-l încarce.

Firul de păr cunoaște un proces de curățare și hrănire intensă cu ajutorul produselor KEVIN.MURPHY, acestea, precum este acțiunea de peeling și de îngrijire a pielii, curățându-l de compușii excedentari pentru a lăsa apoi cale liberă ca agenții activi să intre în structura firului de păr și să ofere cea mai eficientă acțiune.

Produsele KEVIN.MURPHY sunt naturale, fără parabeni, fără sulfați și nu au fost niciodată testate pe animale.

Ambalajele produselor KEVIN.MURPHY au aspect industrial, sunt reciclabile și se încadrează perfect stilului minimalist al locuințelor moderne.

Produsele de haircare și hairstyle KEVIN.MURPHY sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.