INAUGURARE MIRELA STELEA SHOWROOM

Andreea Marin Banica, Geanina Ilies si Ellie White sunt ambasadoarele colectiei “The New Little Black Dress” realizata de Mirela Stelea. Noua linie vestimentara, compusa din rochii negre de cocktail a fost lansata cu fast in prezenta a peste 100 de invitati care au umplut pana la refuz Showroom-ul Mirela Stelea de pe strada Braziliei 52.

Mirela Stelea a ales ca ambasadoare ale colectiei trei femei de tipologii diferite: Andreea Marin Banica – femeia matura, mama si personaj activ in viata sociala romaneasca, Geanina Ilies – tanara sexy, mereu admirata de femei si de barbati, si Ellie White – femeia aflata la prima sarcina, invaluita de emotiile aducerii pe lume a primului copil, care este in acelasi timp si sexy si eleganta.

Cele trei vedete au imbracat trei stiluri diferite de rochii negre, cu care, conform conceptului Little Black Dress, merg la sigur la orice tip de eveniment. La evenimentul organizat si promovat de YOLO Media au participat Ion Tiriac, Ion Ion Tiriac, Ileana Lazariuc, Anastasia Lazariuc, Bogdan Stelea, Simona Patruleasa, Marinela Hagi (sotia lui Gheorghe Hagi), Ana Lucescu (sotia lui Razvan Lucescu), Luminita Popescu (sotia lui Gica Popescu), Mihaela Drafta, Lora Petrescu, Iuliana Marciuc, Ruxandra Dragomir, Oana Roman, Lucia, cea supranumita “Adele a Romaniei”, care asigura si coloana sonora a clipului de campanie Mirela Stelea, si multi alti invitati.

Contact: hello@yolomedia.ro