INAUGURARE CLINICA STATERA by FLORIN JURAVLE

Dr. Florin Juravle a inaugurat STATERA, noua clinica specializata in tratamente de infrumusetare non-invazive si minim invazive.

Cunoscutul medic chirurg estetician a fost sustinut la evenimentul inaugural al Clinicii STATERA (www.clinicastatera.ro) de persoane publice precum Teo Trandafir, Carmen Bruma, DJ Wanda, Ellie White, Giulia Nahmany, Diana Dumitrescu, Paula Chirila, Adina Halas, Bogdan Vladau, de bloggeri si reprezentanti Mass Media.

Cu totii au descoperit tratamentele revolutionare disponibile in clinica STATERA, noile metode anti-aging recomandate de medicul Florin Juravle precum si cea mai avansata tehologie de producere a cremei personalizate, considerata perfecta pentru fiecare ten in parte.

Este vorba de UNIVERSKIN, o gama de produse cosmetice premium, axate pe nano-tehnologie, ingredienti activi din care, prin imbinare personalizata, se poate crea, pe baza unui formular amanuntit completat de pacient, crema perfecta pentru tenul sau si pentru obiectivele sale de infrumusetare.

UNIVERSKIN este considerat cel mai revolutionar sistem de ingrijire pentru acasa, ce utilizeaza compusi puri, activi si fara derivati. Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media.

Contact: hello@yolomedia.ro