GUINOT Eye Lift & Slim Logic

 

Top Line a lansat in Romania noile tratamente GUINOT, Eye Lift si Slim Logic, pentru lifting al pielii din jurul ochilor, respectiv pentru slabit si eliminarea surplusului de strat adipos. Noile tehnologii au fost prezentate in premiera la Silhouette Dorobanti, unul din centrele unde acestea sunt deja disponibile.

Noile proceduri care ofera un ten intinerit si o silueta armonioasa au atras interesul vedetelor din showbiz, al influencerilor si bloggerilor de beauty. Acestia au fost prezenti la evenimentul de lansare si au descoperit ce efecte spectaculoase au aceste noi tratamente Guinot.

Anca Serea, Andreea Balan, Dana Savuica, Ela Craciun, Cristina Mihaela Dorobantu, Oana Roman, Andreea Perju, Irina Mohora s-au numarat printre celebritatile prezente la Silhouette Dorobanti pentru a descoperi procedurile total neinvazive de infrumusetare. La eveniment au fost prezente si ambasadoare ale campaniei Nu exista nu se poate, acestea urmand, la randul lor, tratamente faciale si corporale Guinot, pentru a obtine transformarea fizica mult dorita.