Guinness Record Kangoo Jumps

 

Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in toată lumea, a reusit o performanta extraordinara duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, un proiect initiat de Kinga Sebestyen, menit sa fie omologat de reprezentantii Cartii Recordurilor.

Cele peste 1500 de persoane au urcat pe ghetele rebound pentru recuperare medicala, specifice Kangoo Jumps, si au facut miscare, neintrerupt, timp de 30 de minute, pe muzica antrenanta, in Piata Unirii din Oradea, ghidati de pe scena de Kinga Sebestyen. Multi dintre acestia au facut Kangoo Jumps pentru prima data.

Participantii au purtat tricouri albastre, galbene si rosii, recreind astfel, in ansamblu, tricolorul Romaniei.

In Piata Unirii din Oradea au fost prezenti si reprezentantii Guinness Book Of World Records pentru a verifica manifestarea si a omologa recordul mondial.

A fost necesar ca cel putin 1300 de persoane sa se inscrie si sa participe la eveniment pentru a dobori recordul initial detinut de Germania. In mod cu totul surprinzator, cererea de participare in Romania a fost peste asteptari. Mai mult de 1700 de persoane erau deja inscrise in aplicatia de mobil JumpClass, iar peste 1500 asteptau in Piata Unirii, in dimineata de 13 octombrie, sa participe la ora de Kangoo Jumps.