Gianluca Mech

Rata obezitatii in Statele Unite a devenit o adevarata epidemie, iar Ivana Trump si Gianluca Mech au lansat o campanie impotriva obezitatii, avand la baza produsele celebrului nutritionist italian. (Video editing: YOLO Media)

Pentru a puncta cei 40 de ani de la premiera filmului „Saturday Night Fever”, Gianluca Mech a organizat o mare petrecere la New York. Evenimentul s-a desfasurat in aceeasi locatie unde s-au si filmat celebrele scene de dans ale peliculei. Pentru aceasta, un restaurant chinezesc a fost complet modificat si transformat pentru a recrea, la perfectie, setup-ul original. Petrecerea a avut loc la adresa 64th Street and Eighth Avenue in Bay Ridge. (Video editing: YOLO Media)

 

 

Dieta faimosului nutritionist italian Gianluca Mech, urmata inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansata in Romania in prezenta specialistilor din industrie si a multor persoane publice care au testat deja produsele ori le-au descoperit cu aceasta ocazie: Andreea Marin, Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Anca Serea, Cezar Ouatu, Ela Craciun, Ellie White, Carmen Negoita, DJ Wanda, Cristina Mihaela Dorobantu, Diana Bart, Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Paula Chirila, Cristina Cioran, Rocsana Marcu, Sophia, Anca Ciota. (Promovare eveniment & Video editing: YOLO Media)

 

Gianluca Mech si Ducesa de York Sarah Ferguson isi unesc fortele pentru a lupta impotriva obezitatii in Europa. Cei doi au fost prezenti la mai multe emisiuni de televiziune din Italia, acolo unde au vorbit despre importanta educatiei in randul copiilor si adultilor in ceea ce priveste o alimentatie sanatoasa.

 

Intr-un reportaj realizat la fabrica lui Gianluca Mech de la Vicenza, Italia, Andreea Marin ne dezvaluie secretul care sta la baza unei afaceri de succes. Gianluca Mech este considerat unul dintre cei mai buni nutritionisti din lume si a lansat propria linie de produse, apreciate in intreaga lume. Gianluca si-a dezvoltat afacerea de succes folosind o reteta veche de familie.