Ela Craciun – lansare carte 12 luni fara griji

 

Ela Craciun si-a lansat oficial noua sa carte, „12 luni fara griji”, in cadrul unui amplu eveniment ce a avut loc in Promenada Mall si la care au participat peste 200 de mamici cu copii, printre care si vedete cunoscute din showbiz.

Andreea Berecleanu, Anca Serea, Octavia Geamanu, Andreea Perju, Alina Tanasa, Geanina Ilies, Mihaela Calin, Irina Mohora, Ana Copos, Diana Bart, i-au fost alaturi vedetei, cunoscuta in mediul online ca SuperMom.

Ela Craciun a prezentat evenimentul alaturi de cei trei copii ai sai. Alex (13 ani), Alesia (7 ani) si micutul Nicholas (1 an) au urcat pe scena alaturi de mama lor pentru a le multumi celor din public pentru prezenta. Nicholas a fost una din atractiile principale, toti invitatii declarandu-se cuceriti de gingasia lui. Baietelul a stat cuminte pe masa, a privit cu interes publicul si s-a aratat fascinat de microfonul la care vorbea mama lui, dorind sa se joace cu el pe toata durata evenimentului.

Vedetele au urcat pe scena pentru a povesti cum au fost pentru ele primul an de viata alaturi de copiii lor si le-au marturisit celor din public faptul ca au aflat informatii importante din prima carte a Elei Craciun, „9 luni fara griji”, lansata in primavara, si ca o vor citi cu interes pe cea proaspat lansata.