DR BABOR – SILHOUETTE

Top Line a lansat cea mai nouă linie de tratament Doctor Babor, ce integrează atât proceduri specializate pentru întreținerea tenului în salon, cât și produse pentru îngrijirea acasă.

Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media. Beauty bloggeri și VIP-uri au avut ocazia să testeze în premieră noutățile brandului la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanților nr.200).

Invitații au avut parte un tratament personalizat Doctor Babor, make-up realizat cu noua gama AGE ID și consiliere avizată din partea trainerului internațional Dietlinde Schuller.

Gama premium pentru lifting facial înglobează tehnologia cosmetică a liniei Doctor Babor cu rezultate uimitoare, aprope de efectul chirurgiei plastice. Aceste produse extraordinare combină cele mai recente inovații, rezultate ale cercetării medicale, cu decenii de experiență și utilizarea ingredienților activi extrem de eficienți pentru menținerea frumuseții naturale.

Aplicate prin intermediul unor metode inovatoare, produsele oferă soluții pentru diverse probleme ale tenului. Tratamentul Doctor Babor Lifting Cellular remodelează pielea vizibil și reduce ridurile.

Rezultatul: design facial și un look întinerit. Noul tratament Doctor Babor Refine Cellular conține formule create special pentru a obține o piele fină și netedă. Acesta are la bază ingredienți extrem de eficienți, creați pentru a acționa la nivel celular și pentru a corecta și îmbunătăți structura pielii, restaurând echilibrul dermului.

Contact: hello@yolomedia.ro