DERMACTE – Beauty round table talk

Top Line a anuntat o noua modalitate de prevenire a imbatranirii tenului si de combatere a problemelor estetice ale pielii: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm, dezvoltat de reputatul chirurg estetician Constantin Stan.

Aceasta noua dimensiune a tehnologiei destinata cabinetelor cosmetice a fost prezentata in cadrul unui eveniment de tip Masa Rotunda, la care au participat persoane publice precum Andreea Marin, Carmen Bruma, Vica Blochina, influenceri precum Maurice Munteanu, Daiana Anghel, Ioana Dumitrache, Mona With Gloss, Tatiana Ernuteanu, Gabriela Simion, Cristina Feather, Marian Craciun, Joelle Salvador Sime – Head of International Education Dermacte si Olga Melnic – medic specialist dermatolog.

Beneficiile noii tehnologii

Asocierea dintre tehnologia CRONOSDERM si DERMACTE duce saloanele de infrumusetare la un nivel foarte avansat, transformand esteticienele in cosmetologi. In felul aceasta, business-ul de beauty profesional din Romania este sustinut prin dezvoltarea unor noi solutii ce au in focus frumusetea si sanatatea pielii. Totodata, acest mix tehnologic avansat, intre tratamente de microneedling si produse skincare, permite fiecarei persoane sa isi mentina si sa isi puna in valoare frumusetea naturala prin mijloace minim invazive, cu rezultate vizibile imediat si rezistente in timp.