ANIVERSARE SUNGATE 5 ANI

Numeroase vedete din showbiz au sărbătorit aniversarea salonului de înfrumusețare SUNGATE în cadrul unui eveniment cu totul special derulat la ultimul etaj al unei cunoscute clădiri zgârie-nori din București.

Cu această ocazie, câteva dintre acestea și-au schimbat look-ul făcându-și apariția la petrecere cu noi tipuri de coafură.

Andreea Marin a optat, spre exemplu, pentru extensii și breton, având de această dată părul de o lungime impresionantă, prins în coadă, Lora a purtat o perucă în stil Cleopatra, Anda Adam a ales o perucă blondă și coroniță aurie precum o prințesă Disney, iar Adelina Pestrițu a impresionat printr-o ținută vestimentară masculină, compusă din sacou supradimensionat și pantaloni din stofă până la nivelul genunchilor, accesorizându-și coafura cu o floare albastră prinsă de ureche.

Printre celebritățile prezente la evenimentul aniversar s-au aflat și Diana Munteanu, Ela Crăciun, Raluka, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu, Vica Blochina, Amadeus, Adina Halas, Maria Radu, Oana Roman, Ilinca Obădescu, Sylvia. Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media.