ANIVERSARE SUNGATE 4 ANI

Andreea Marin, Corina, Anda Adam si Adelina Pestritu s-au numarat printre vedetele care au participat la evenimentul aniversar al salonului Sungate Solarium Studio.

Vedetele si-au facut aparitia la acest eveniment afisand un look nou cu care au impresionat audienta. Andreea Marin a optat pentru o tinuta all black compusa din rochie din catifea si un sacou in stil militar, purtand o noua coafura asimetrica.

Vedeta a scurtat si mai mult o zona laterala, filand doar putin varfurile din partea opusa.

Anda Adam a adoptat o coafura stil wet-look. Artista a renuntat la buclele lungi cu care si-a obisnuit fanii si si-a aplicat pe par un gel cu efect umed, lasandu-si podoaba capilara pe spate. Anda a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare supradimensionati, model pe care vedetele internationale, inclusiv Kim Kardashian, il poarta.

Corina a punctat o aparitie excentrica si conceptuala la aniversarea Sungate Solarium Studio. Cantareata a imbracat o rochie creata de Roksanda Ilincic, cu aplicatii manuale. Artista si-a accesorizat tinuta cu o pereche de botine cu tinte Marc Jacobs.

Roksanda Ilincic se numara acum printre cei mai apeciati designeri din lume, celebritati precum Ema Stone, Olivia Wilde, Zoe Saldana sau Cate Blanchett imbracand creatiile sale.

Adelina Pestritu a renuntat la coafurile voluminoase in favoarea uneia de inspiratie flamenco. Vedeta a demonstrat cum se poate realiza cararea perfecta, avand parul strans la spate, o alegere stilistica ce scoate in evidenta trasaturile fetei si machiajul impecabil.

Adelina a completat look-ul cu o tinuta roz delicata si eleganta. La evenimentul aniversar Sungate – 4 ani, prezentat de Andreea Marin, au mai participat persoane publice precum Carmen Negoita, Ellie White, Sonia Argint Ionescu, Andreea Runceanu, Adina Buzatu, Diana Munteanu, Diana Bart, Maria Radu, Ilinca Obadescu, Florentina Opris, Vica Blochina, Oana Roman, Oana Turcu si Cristi Brancu.

Evenimentul a fost organizat si promovat de YOLO Media.

Contact: hello@yolomedia.ro