ANIVERSARE MIRAMAGICA PARK

Vedete cunoscute din showbiz s-au distrat de minune, multe alaturi de copiii lor, la evenimentul ce a aniversat un an de existenta a parcului de distractii Miramagica din Herastrau.

Anca Serea, Ellie White, Paula Chirila, Diana Bart, Sylvia, Bianca Ionita, Simona Balanescu, Irina Mohora, Ela Craciun, Crina Abrudan, Andreea Donciu, Laura Lazar, Ionut Dumitru (trupa Simplu) au petrecut trei ore de neuitat, timp in care s-au urcat in marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucurestiul de la inaltime, au condus masinutele si barcutele tamponabile, au sarit pe salteaua elastica, s-au invartit in caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenuletul Funny Express, au concurat la Derby si au simtit ce inseamna sa sfideze gravitatia in turnul Spark.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului si a sustinut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale.

La finalul concertului, artistul a cantat “La Multi Ani”, timp in care pe scena a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a impartit ulterior copiilor prezenti la concert.

Evenimentul a fost organziat si promovat de YOLO Media.

Contact: hello@yolomedia.ro