ALEXANDRU CIUCU – TOYS & TALES

Alexandru Ciucu a lansat colectia “Toys & Tales 2016” in cadrul unui eveniment exclusivist, organizat si promovat de YOLO Media.

Designerul vestimentar a prezentat noile piese vestimentare intr-un mod inedit, sub forma unei expozitii, completata de o demonstratie de maiestrie in confectionarea unui costum.

In prezenta a peste 300 de invitati, Alexandru Ciucu, alaturi de echipa de croitori de la Atelierul sau de Inalta Croitorie, a croit, cusut si finisat o tinuta intreaga, mai exact ultimul din cele patru costume pe care i le-a daruit lui Helmuth Duckadam.

Gestul a fost facut cu ocazia aniversarii a 30 de ani de cand echipa de fotbal Steaua Bucuresti a castigat Cupa Campionilor Europeni, iar cele patru costume i-au fost oferite fostului portar, cate unul pentru fiecare din cele patru penalty-uri aparate in prelungirile meciului de la Sevilla.

La evenimentul de lansare a noii colectii, desfasurat in Sala Le Diplomate din incinta Athenee Palace Hilton Bucuresti, au participat invitati de seama, printre care ASR Principesa Maria a Romaniei, Anghel Iordanescu, Virgil Iantu, Gabriel Cotabita, arbitrul Ion Craciunescu si Ambasadorul Israelului – Dna Tamar Samash.

Noua colectie, “Toys & Tales 2016”, include, in linia masculina, costume business, leisure si de ceremonie, iar vedeta colectiei, este vesta pe care designerul a reusit sa o integreze cromatic intr-o maniera de exceptie in toate tinutele colectiei.

In ceea ce priveste linia de dama “Toys & Tales 2016”,Alexandru Ciucu s-a orientat catre segmentul business premium.

Numele colectiei, „Toys & Tales 2016”, a fost ales de Alexandru Ciucu avand o semnificatie anume: „Toys, adica jucarii, pentru ca se spune ca barbatii raman copii iar, de-a lungul anilor, schimba doar valoarea jucariilor. Anul acesta am pregatit o colectie cu „jucarii” vestimentare pentru cei mai rasfatati „copii”. Tales, adica „povestile” pe care le am creat sunt dedicate doamnelor pentru ca se spune ca femeile se indragostesc „cu urechile”. Si eu cred sunt un bun povestitor…”, spune designerul.

Contact: hello@yolomedia.ro