ALEXANDRU CIUCU – 5 ANI FURNIZOR AL CASEI REGALE

Alexandru Ciucu a aniversat 5 ani de cand a devenit oficial furnizor al Casei Regale a Romaniei, printr-un eveniment exclusivist, marca YOLO Media, unde invitat de onoare a fost ASR Principesa Maria a Romaniei.

In cadrul receptiei desfasurate in Sala Concerto a Grand Hotel Continental Bucuresti, Alexandru Ciucu a povestit cum a devenit furnizor al Casei Regale, ajutat chiar de persoanele care au fost direct implicate in acest proces.

In incheiere, actorul Horatiu Malaele s-a exprimat asupra carierei designerului, printr-un monolog conceput in stilul sau inconfundabil. Alexandru Ciucu a inceput discursul propunandu-le invitatilor un moment de reculegere in amintirea celor care si-au pierdut viata in clubul Colectiv.

Printre invitatii prezenti la eveniment s-au aflat Alina Sorescu, Maia Morgenstern, Gabriel Cotabita, Carmen Negoita, Virgil Iantu, Vlad Mirita, Andrei Nourescu. Alexandru Ciucu le-a povestit invitatilor despre inceputurile colaborarii sale cu Casa Regala, parcurgand cele mai importante momente din ultimii cinci ani.

“Nu am ales intamplator acest hotel, ci pentru ca este un loc istoric cu o profunda simbolistica regala. In 1992, de la unul din balcoanele acestui hotel, Regele Mihai le vorbea romanilor pentru prima data, dupa perioada comunista. As vrea sa incep prin a multumi in primul rand ASR Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principelui Radu, care, desi nu au putut participa la acest eveniment, m-au asigurat ca vor veni negresit la cel pe care il vom face la aniversarea a 10 ani de furnizor al Casei Regale. Ce compliment mai frumos as fi putut primi? Vreau, de asemenea, sa ii multumesc ASR Principesei Maria pentru prezenta din aceasta seara”, a declarat Alexandru Ciucu.

Discursul sau a fost completat de cele ale persoanelor implicate in colaborarea pe care o are, ca si furnizor, cu reprezentantii Casei Regale. Au luat cuvantul Cornel Balan, prieten apropiat al lui Alexandru Ciucu, cel care a intermediat, la inceput, colaborarea cu Casa Regala, Radu Ghina, consilierul Principelui Radu si Sandra Gatejeanu Gheorghe, Directoarea de Protocol a Casei Regale.

La final, actorul Horatiu Malaele a tinut un discurs savuros, explicand, in stil satiric, „cum este sa fii si sa nu fii imbracat de la Alexandru Ciucu”.