AGENȚIA YOLO MEDIA

YOLO Media este agenție de PR (relații publice și comunicare media) cu o activitate de 10 ani pe piața autohtonă și cea internațională.

 

YOLO Media a debutat, în 2011, ca ADPM PR, prima agenție de Celebrity PR & Events din România, promovând persoane publice (cei mai apreciați artiști din industria muzicală, fashion bloggeri, prezentatori de televiziune, etc), antreprenori și specialiști din diverse domenii de activitate. În 2017, ADPM PR a  devenit YOLO Media, în urma unui proces de rebranding și extindere a serviciilor, ce au inclus și agenție de producție video și agenție de marketing online (promovare online prin campanii social media). 

Am creat strategii de comunicare și am generat apariții media și interes în rândul publicului pentru cele mai cunoscute personalități din România, am organizat și promovat evenimente și am lansat și crescut proiecte pentru reprezentați ai mediului de afaceri.

Ulterior, activitatea a fost direcționată către companii din diverse domenii de activitate (turism, industria de frumusețe, industria farmaceutică, modă, IT, medicină, avocatură), YOLO Media oferind consiliere și comunicând pentru acestea.

 

YOLO Media este una din cele mai eficiente, apreciate și recomandate agenții de profil din România, având o echipă de profesioniști în comunicare și construire a imaginii publice și mizând pe 4 atribute definitorii: #seriozitate, #eficiență, #experiență și încredere.